CRM voor Advocaten

Naast de standaard CRM functionaliteiten zoals relatie beheer met uitgebreide dossier vorming van alle contacten welke u met een klant heeft zoals telefoontjes/email/correspondentie biedt de branche oplossing een geïntegreerde zaak administratie.

De zaak administratie biedt u de mogelijkheid om een workflow te implementeren waarbij de diverse onderdelen van een zaak apart opgevolgd kunnen worden met eventueel aparte statussen en automatisch uit te voeren waarschuwingen/acties wanneer een resultaat binnen een bepaalde tijdsinterval niet is behaald. Het delegeren van taken en het opvolgen van gedelegeerde taken is volledig geïntegreerd in het systeem.

Totaal oplossing voor Advocaten

Door het uitgebreide rechten systeem kunt u precies bepalen wie welke gegevens mag lezen en/of bewerken zodat de privacy volledig is gewaarborgd.

U heeft per zaak een compleet dossier over alle gevoerde correspondentie U kunt een overzicht maken van alle relaties welke verbonden zijn aan de zaak met hun relatiestatus tot de zaak.

Hiernaast is het mogelijk om aan alle werkzaamheden welke aan een zaak besteed worden tijdregistraties te registreren zodat u periodiek u besteedde uren kunt factureren aan de opdrachtgever. Tevens is het registreren van onkosten en derden werkzaamheden mogelijk welke u ook weer door kan belasten naar uw opdrachtgever.

Eén systeem

Door de uitgebreide xrm mogelijkheden kan het systeem volledig naar uw wensen worden ingericht zodat u met één systeem werkt dat volledig voldoet aan uw eisen en wensen.

U werkt nog maar met één systeem waarin u alle gegevens van uw relaties kunt raadplegen maar ook alle gegevens van de zaken welke u onder beheer heeft en de verrichte werkzaamheden/onkosten op deze zaken.

Het switchen tussen diverse applicaties om alle gegevens compleet te krijgen is hiermee verleden tijd, u heeft één geïntegreerd systeem waarin alle informatie terug is te vinden.

Deze informatie is beschikbaar op uw desktop computer maar ook op uw tablet en/of uw smartphone.

Interesse?
Neem direct contact op voor de mogelijkheden of vraag een gratis demonstratie aan.

Demo?
Zelf proberen? Ga direct naar onze demo website.