Over Comaxs

Comaxs Software Solutions houdt zich sinds 2001 bezig met het adviseren, implementeren en ontwikkelen van software-oplossingen voor zowel het MKB als grotere organisaties. Onze ervaring in de IT-sector gecombineerd met enthousiasme en flexibiliteit maken Comaxs Software Solutions tot een professionele en toegankelijke partner voor uw automatisering.

Tot een oplossing kom je samen, de uitdaging van de klant wordt ook onze uitdaging waarmee we met evenveel fanatisme op zoek gaan naar een passende oplossing. Onze medewerkers verstaan stuk voor stuk hun vak en hebben voldoende ervaring om te kunnen spreken van doorgewinterde medewerkers.

Onze missie

Onze missie is het optimaliseren van bedrijfsprocessen door het inzetten van effectieve, efficiënte en gebruiksvriendelijke software-oplossingen gecombineerd met een doeltreffende ondersteuning. 

Onze visie

Wij zien software als een belangrijk stuk gereedschap om uw processen te vereenvoudigen. Zoals een timmerman kiest voor de juiste zaag, zo kiest de ondernemer een goede software-oplossing. 

Onze waarden

Graag gaan we een langdurige relatie met u aan, die is gebaseerd op vertrouwen. Onze speerpunten zijn een klantgerichte communicatie en toegankelijkheid. Dit komt terug in de naam Comaxs, die staat voor communicatie (com) en access (axs). Als we iets beloven, dan doen we dat ook.

Binnen Comaxs Software Solutions is maatschappelijk verantwoord ondernemen de basis die bijdraagt aan de continuïteit op korte en langere termijn. Het belang van eerlijk ondernemen is bij ons te vertalen in een goed evenwicht tussen  investeren in (locale) sociale ontwikkelingen, eerlijke prijzen en meedenken in passende oplossingen.

 

 

Voor vragen of meer informatie, neem direct contact op! 

Contact