Advies

Wij beantwoorden uw ICT-vraagstuk

Vele vragen kunnen bij ons worden neergelegd. Deze kunnen uiteenlopen van software en hardware-advisering tot totale procesveranderingen. Comaxs is uitstekend in staat om te onderzoeken welke IT-toepassingen moeten worden ingezet om te voorzien in uw automatiseringsbehoefte.

Software-implementatie en opleiden van medewerkers

Het voor de eerste keer gebruiken van Business Software als nieuw ERP-pakket (administratie- en informatiesysteem) beperkt zich niet alleen tot het installeren op uw PC, maar vraagt ook om kennis betreft het inrichten van de software. Wij adviseren een inrichting door Comaxs om uw gehele bedrijfsprocessen goed te implementeren, zodat de software direct op de juiste wijze in de organisatie kan worden ingezet. Daarnaast zijn wij in staat om u en uw medewerkers op te leiden. 

Analyse methoden

Er zijn verschillende methoden van adviseren mogelijk. Samen met u bespreken we graag waar u verwacht dat uw bedrijfsprocessen efficiënter kunnen verlopen door inzet van software. Heeft u geen idee waar u moet beginnen, dan kunnen wij op basis van een checklist vaak snel vinden waar de pijnpunten van uw organisatie liggen.

Wij kunnen u assisteren bij:

  • Analyse van behoeften
  • Opstellen van RFI (vraag naar informatie)
  • Gehele software selectie proces
  • Implementatie van software (processen)
  • Analyse/projectmanagement van data en systeem integraties

 

De (key)gebruiker is een centraal punt van uw organisatie en zullen wij altijd betrekken bij ons advies. Draagvlak bij alle medewerkers bij invoering van (nieuwe) software oplossingen is het meest belangrijke proces. Voor elke vernieuwing in uw organisatie geldt altijd het tijdig en juist inzetten van verwachtings - en veranderingsmanagement. Wij hebben een ruime ervaring met dit type projecten.

 

 

Voor vragen of meer informatie, neem direct contact op! 

Contact