CRM

Relatiebeheersoftware ondersteunt uw organisatie in kennis over en ervaring met uw klanten. De wereld verandert en vraagt om een meer klantvriendelijke benadering. De juiste normen en waarden zijn belangrijk voor het succes van uw bedrijf. Een goede service, samenwerking en vertrouwen, het zijn allemaal zaken die een steeds belangrijkere rol gaan spelen. 

Beste CRM

Na een uitvoerige selectie van diverse softwareoplossingen is voor ons CAS GenesisWorld de best passende oplossing gebleken die helemaal gereed is voor de toekomst.

Met de CRM / xRM Software van CAS Software AG is het mogelijk om bovenstaande doelstellingen uit te voeren op een effectieve manier. De software heeft vele mogelijkheden voor het koppelen en integreren met brancheoplossingen. 

Waarom CAS genesisWorld?

Een innovatief CRM / xRM systeem vormt zich naar het bedrijf, noem het maatwerk met een standaard product. CAS genesisWorld heeft dit in zich en is daarom zeer populair bij haar gebruikers.

De CRM / xRM oplossing is eenvoudig in gebruik en biedt direct een toevoeging voor alle afdelingen binnen uw organisatie. Het CRM / xRM systeem als centrale oplossing zal per afdeling op de juiste manier kunnen worden ingezet en gebruikt. Ieder klantencontact wordt geregistreerd zodat geen informatie verloren gaat, informatie is snel terug te vinden en een enorme hoeveelheid aan management informatie is beschikbaar.

De voordelen van het gebruik van genesisWorld:

 1. Innovatieve en doordachte gegevensregistratie
 2. Internationaal van opzet (grote referenties)
 3. Snelle implementatie mogelijk
 4. Eenvoudige koppeling met verschillende softwareoplossingen
 5. Speciale branche modules beschikbaar
 6. Maatwerk altijd mogelijk

Interesse?
Neem direct contact op voor de mogelijkheden of vraag een gratis demonstratie aan.

Online werken met CAS CRM

ECHT Mobiel! 

Uiteraard kunt u ook met de CAS app eenvoudig via Iphone, Ipad of Android of natuurlijk uw Windows10 gebruikmaken van uw eigen CRM systeem. Door middel van deze app kunt u snel bij uw eigen data met een vereenvoudigde interface die speciaal voor uw device is ontwikkeld.

De voordelen van het gebruik van CRM online:

 1.          Altijd en overal kunnen werken (via browser en mobiel device)
 2.          Geen installatie of beheer van uw software, toch altijd up-to-date
 3.          Snel en direct aan de slag
 4.          Groeit mee met uw bedrijf
 5.          Veilig
 6.          Goedkoop

 

 

CERTIFICERING

Met Comaxs als CAS Certified Partner en als CAS Development Center, heeft u als gebruiker de zekerheid te maken te hebben met een deskundige en betrokken partner.

 

Interesse?
Neem direct contact op voor de mogelijkheden of vraag een gratis demonstratie aan.

Demo?
Zelf proberen? Ga direct naar onze demo website.