Software ontwikkeling

Ontwikkelen van software

Het snel en betaalbaar ontwikkelen van maatwerk software laat u over aan de experts van Comaxs Software Solutions! Comaxs is gevestigd in Bergen op Zoom en werken vanuit daar ondermeer aan software maatwerkoplossingen voor het bedrijfsleven. Wij zorgen voor de juiste antwoorden op vragen die u als ondernemer heeft en vertalen deze in een passende oplossing op maat.

Comaxs onderzoekt, adviseert en ontwikkelt

Het ontwikkelen van maatwerk software is een goede investering. Het is namelijk een investering die u op korte termijn kunt terugverdienen en waar u direct de vruchten van plukt. Onze deskundige consultants gaan graag met u in bespreking om uw bedrijfsprocessen te analyseren en te beoordelen welke software-oplossing bij uw bedrijf past.

Aansluitend op uw automatiseringswens passen wij een gestandaardiseerde of een gepersonaliseerde toepassing toe. Wij zorgen voor een optimalisatie van uw processen en een vereenvoudiging van uw dagelijkse werkzaamheden met onze software-oplossing.

Voorbeeld – Whitelabel e-Inspect Software

In opdracht hebben we een standaard pakket ontwikkeld voor het beheren van inspecties / certificeringen. Uiteindelijk is dit product door de opdrachtgever als een standaard product (Whitelabel) op de markt gebracht.

Inspecties gaan hand in hand met normeringen. Uniformering is niet weg te denken bij normeringen en inspecties. Onze software zorgt voor een uniforme invoer en uniforme rapportage die voldoet aan de betreffende normeringen. Iets vergeten is er niet meer bij, de software waarschuwt bijtijds op ontbrekende meetgegevens. Het 'overal en altijd' principe is op onze software ook van toepassing, de cloud is daarom een zeer geschikte omgeving voor onze software.
Maar omdat inspecties soms in moeilijke bereikbare plaatsen moeten worden uitgevoerd, waarbij een internetverbinding vaak niet aanwezig is, kan ook offline worden gewerkt. Op een later tijdstip kunnen eventueel de gegevens worden bijgewerkt met de cloud.

 

Voor vragen of meer informatie, neem direct contact op! 

Contact