Referenties

 

Hierbij een overzicht van enkele klanten die hebben gekozen voor onze oplossingen en diensten. Er wordt beschreven welke diensten en producten bij ons afgenomen zijn. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Wilt u meer weten over onze mogelijke dienstverlening neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Sigma Control

ERP
Voor het dagelijks beheren van de administratieve zaken is de ERP software van Mamut (Visma) ingericht. De processen financieel, verkoop, orderbeheer, inkoop en voorraadbeheer zijn volledig gedekt door deze oplossing. Binnen het magazijn wordt gebruikgemaakt van de scanmogelijkheden en serienummer hantering zodat alle orders en producten goed gevolgd kunnen worden. 

CRM
Ten behoeve van de sales afdeling is CAS CRM software geïmplementeerd. Hierbij is natuurlijk een integratie ontwikkeld met het ERP systeem zodat relevante informatie voor iedereen direct beschikbaar is.

EXTRA OPLOSSINGEN
Voor enkele extra toepassingen is een oplossing op maat ontwikkeld. Comaxs doet het operationele applicatie beheer van de interne software en de bedrijfsprocessen binnen SigmaControl

Little Dutch

ERP
Bij LittleDutch is voor het operationele deel van de organisatie, software van Mamut (Visma) in gebruik. Hierbij worden alle processen juist gestuurd en beheerd.

WEBSHOP KOPPELING
Er is een volledige integratie met een op maat ontwikkelde webshop gerealiseerd. Hierdoor komen orders automatisch binnen en worden producten, relaties en voorraad tussen beide oplossingen altijd synchroon gehouden.

ONLINE WERKEN
Al onze oplossingen zijn voor Little Dutch in de cloud beschikbaar gemaakt. Hierdoor is er geen behoefte aan beheer en blijven alle applicaties altijd up to date voor de gebruikers. Daarnaast is een vertrouwde en eigen werkplek op alle locaties beschikbaar. Ongeacht de plaats waar iemand werkt. 

 

Actemium

SOFTWARE ONTWIKKELING
Vanuit een bestaand proces met papieren oplossing en Excel sheets is het proces beschreven en ontwikkeld tot een standaard oplossing binnen de organisatie. De software draait op verschillende vestigingen (vooral grote chemische fabrieken) in Nederland. Door het doorvoeren van dit systeem is een standaard werkwijze ontstaan en is het beheer en verwerking van gegevens sterk vereenvoudigd en versneld. Tevens is er uitgebreide rapportage mogelijk naar zowel de eindklant als het management om de juiste sturing te kunnen geven.

 

Voor vragen of meer informatie, neem direct contact op! 

Contact